Cyber Monday

Kollektioner

ALX- ALUMINUM CONSOLE TENDERS
ALX- ALUMINIUM KONSOL RIB
DLX- LUXURY CONSOLE TENDERS
DLX- LUKSUS KONSOL RIB
VS- OPEN FIBERGLASS TENDERS
VS- ÅBNE GLASFIBER RIB

Aluminium RIB Division

Hvorfor AB

Erfaring

Født i 1969 fejrer AB lnflatables i år over 50 års non-stop produktion. I dag er vi stolte af at kunne sige, at vores produkter har rørt næsten alle hjørner af kloden og har fået tillid fra tusindvis af kunder.

Design

Vores både (RIB's) er fremstillet med materialer af højeste kvalitet og sans for detaljer. De er anerkendt og beundret over hele verden. De er designet til rekreativ brug, kommercielle operationer og fås i mere end 80 modeller.

Hver AB-model har et unikt fremadrettet skrogdesign, der skaber en hævet stævn og forbedrer ydeevnen ved at plane med færre hestekræfter. Resultatet er en jævnere, mere stabil og tørrere tur end nogen anden rib båd på markedet.

Audits

Alle vores produkter er af højeste kvalitet og samtlige fremstillingsprocesser er underlagt godkendelse af tredje part. Det betyder, at vi bygger under streng overvågning af ISO 9001 kvalitetsstandarder samt certificering i henhold til NMMA for USA & CE for Europa

Sporbarhed

Vi tilbyder den ro i sindet, der følger med at skabe hver båd med en unik historierapport, der dokumenterer, hvornår den blev lavet, og hvilke materialer der blev brugt i processen. Disse optegnelser har vist sig værdifulde for os til at forbedre vores produktionsprocedurer på de forskellige stadier. Dette kvalitetskontrolsystem, som kun er én måde, hvorpå vi opfylder vores løfte om kontinuerlig læring, har gjort det muligt for os at foretage væsentlige forbedringer af vores både gennem mere end 50 års produktion.

Innovation og håndværk

Som en del af vores urokkelige dedikation til at producere overlegne oppustelige både, håndlaver vi 100 % af vores både internt, inklusive skrog, rør, rigning og indenbords motorinstallationer. Vores hengivenhed til hver båd sikrer, at selv de mindste detaljer bliver håndteret med omhu. Resultatet er en komplet serie af oppustelige både designet og bygget til at behage vores kunder med den exceptionelle kvalitet, de er kommet til at forvente af AB..